Lebih 60 siri kursus public telah kami anjurkan. Kesemuanya mengikut tarikh yang dirancang dan tiada penundaan
1_3t7vK1kRG8H4GdBzXk7Lzg
template-11-years-anniversary-vector-20610754.jpg
Ujian Personaliti BIOMETRIK - dengan mengunakan Cap jari yang mengandungi susunan garisan, merupakan informasi berkaitan dengan saraf dan kemudian dianalisa seterusnya dihubungkan dengan belahan otak yang dominan. Belahan otak ini mempunyai peranan sebagai sistem operasi dan sekali gus menentukan ‘PERSONALITI BIO-METRIK’ genetik anda. ketahui rahsia personliti anda dengan mengetahui kebolehan,kekuatan, sign of love, makan sunnah terbaik, tabei terhadap wang dan bayak lagi. Ianya akan menyumbang kepada OBJEKTF SEBENAR dalam kursus bukan sahaja mampu untuk meningkatkan persefahaman (bonding) tetapi juga mampu memaksimakan kemampuan dan potensi diri semua perserta.........HUBUNGI KAMI.........

KAMI SEDANG MERAIKAN ULANG TAHUN KE 11 ANJURAN KURSUS PRA PERSARAAN PERKHIDMATAN AWAM SECARA PUBLIC COURSE DAN KAMI BERTERIMA KASIH KERANA MENDAPAT SOKONGAN DAN KEPERCAYAAN PELBAGAI JABATAN/AGENSI KERAJAAN YANG TELAH MENGHANTAR PESERTA BERMULA DARI PEGAWAU KUMPULAN SOKONGAN SEHINGGA PEGAWAI PENGURUSAN TERTINGGI. TERIMA KASIH !!!

PENGUMUMAN

Bagi memeriahkan sambutan ulang tahun kami, HTR dengan kerjasama HRM Travel & Tours akan memberikan rebat sebanyak RM100.00 seorang bagi setiap pendaftaran (hanya perlu tunjukan kad rasmi Jabatan) dengan mana-mana pakej dan tarikh umrah anjuran HRM Travel & Tours sepanjang tahun 2020. Rebat ini juga boleh diwar-warkan sebagai kemudahan yang diberikan oleh kelab kebajikan/kelab sukan atau mana-mana kelab rasmi Kementerian/Jabatan/Organisasi.